MTÜ Lastekaitse Liit , Endla 6-18, Tallinn 10142

GALERII: Märka Last esindus käis TORE suvelaagris tegemas “Nutikalt meedias” töötuba

4

 

 

18. augustil korraldas Märka Last esindus Tuksi tervise- ja spordikeskuses TORE suvekoolis kolm töötuba. “Nutikalt meedias” nime kandnud töötoa fookuses eneseväljendus nii läbi omaloomingu kui ka kohapeal läbi mängitud pressikonverentsi.  Töötubades oli kokku pea 40 osalejat, kelle vanus jäi vahemikku 6-16. 

Mis siis, kui teha asju mitte ainult noortele, vaid ka koos noortega? Ja seda kõike nii meedias, igapäevases päris elus kui ka koolis. Just niisugused olid küsimused, millele töötoas üheskoos vastuseid otsiti ning kus oli peamine rõhk praktilisel poolel ja iseendaks olemisel.

Töötoa juhendajateks olid Märka Last noortetoimetuse juht Triin Sooäär (16) ja Lastekaitse Liidu Noortekogu koordinaator Kristi Märk.

Triinu kommentaar.

“Huvitav ja rõõm oli näha, kuidas erineva taustaga lapsi kõnetavad sarnased asjad: üksteise tunnustamine (edifikeerimine), positiivsed uudised ja neid huvitavate teemade võimendamine. Kui pressikonverentsi sisulised küsimused ja vastused tuua päris ellu, saaksime ideaalse ühiskonna musternäidise – igaühe olulisus küsija rollis, mis annab võimaluse vastajal muuta ja mõjutada kellegi teise maailma. See juures on oluline pidada meeles, et sõnal on jõud, luues võimaluse teha kuuldavaks enda arvmus või mõjutada midagi olulist. Suvekoolis noortega tehtud töötoad andsid selge sõnumi, et tulevikus on meid ootamas positiivsed tegijad, kui vaid anname neile võimaluse tegeleda neid kõnetavate teemadega.

VIDEO: MTÜ Noorteühind TORE Facebook

 

 

Fotod: erakogu 
Joonistused/kirjutised: TORE suvekooli lapsed vanuses 6-16

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.