Scroll Top

ÕF Pulbrimeistrid – Eesti Parim Õpilasfirma 2020 III koht

Pulbrimeistrid logo

     Õpilasfirma Pulbrimeistrid

   Popkorni maitseained

 

 

Tartu Jaan Poska Gümnaasiumi noormehed on leidnud suurepärase idee ja jõudnud ka väga hea teostuseni. Õpilasfirma Pulbrimeistrid valmistab imemaitsvaid käsitööna valminud popkorni maitseaineid.  Tooted on unikaalsed ja näevad head välja.  Kellele ei meeldiks sumedal suveõhtul sõpradega filmi vaadata ja samal ajal popkorni krõbistada? Pulbrimeistrid muudavad koosviibimise veel mõnusamaks, sest saad paukmaisile lisada just oma lemmiku maitseaine.

 

Kuna maitseid on mitu, siis on ka valikut ja kui tulevikus neid veel lisandub, leiab igaüks selle õige, mis just teda kõige rohkem kõnetab. ,,Idee tuli tegelikult vajadusest, et kuskil ei müüda popkorni maitseainet koduseks kasutamiseks ning kuna ise oleme suured popkorni entusiastid, siis otsustasime turuaugu ära täita ja maitseid valmistada. Meie missioon on ühendada inimesi läbi lõbusate filmiõhtute ning tuua turule uuenduslikke maitseid. Piisab vaid maitsete proovimisest, et minna reisile oma maitsemaailmas. Teiste õpilasfirmade liikmed tahavad lausa meie allesjäänud degusteerimiseks mõeldud popkorni ise ära süüa. Usume, et nii žüriile kui ka ostjatele võiks korda minna meie müügimehe nakkav entusiasm ning raske on ära öelda inimesele, kel silmad säravad peas, sest on suutnud oma kätega ära teha midagi nii suurt ja head. Eelkõige motiveerib meid kliendi rahulolu ning millegi erilise tegemine. Lisaks on väga oluline tiimi vaim ning ühtse eesmärgi poole püüdlemine, siis on alati keegi, kes tagant utsitab.”

 

 

,,Netflix ja Chill Pulbrimeistritega? Need on tehtud armastusega.”

 

Mis on olnud suurimad raskused, millega olete silmitsi seisnud?                                                                                                                        

Suurimaks proovikiviks osutus disaini tegemine, sest ühelgi liikmel polnud aimugi, kuidas käsitleda Photoshopi programmi ning teha valmis seal firma logo. Käisime printimiskeskuses umbes 7 korda, sest alati oli mingi väike viga sees, mida pidi parandama – kas siis faili mõõtmed said valesti või disainil sai kirjasuurus liiga suur.

Kes on teie suurim konkurent või enim silma jäänud õpilasfirma?

Kindlasti on üheks meie konkurendiks, kuid samas ka eeskujuks ÕF Münt, kes on välja tulnud uuendusliku ja vahva ideega, millel on samuti tohutult potentsiaali jõuda kaugele ning seda on nad ka juba suutnud.

Mille poolest te silma paistate?

Silma võiksime paista juba puhtalt seepärast, et oleme ainsad Eestis tegutsevad maitseainetootjad popkornile. Küll aga pole see kaugeltki põhjus, miks keegi peaks meid toetama. Oleme pannud väga palju enda aega sellesse, et toode oleks maitsev, näeks hea välja ja jõuaks inimesteni võimalikult kiiresti. Lähtume põhimõttest, et me ei tee asja, mida me ise ei ostaks.

Kas plaanite oma tegevust ka jätkata?

Kuna potentsiaali on küllaga ja nõudlust on palju, siis oleks igati paslik jätkata maitseainete tegemist ning üsna kindlalt seda me ka teeme.

 

Eesti parim õpilasfirma 2020

Sellel aastal toimus võistlus ,,Eesti Parim Õpilasfirma 2020″ teisiti kui varem. 30. aprillil algusega 18:00 toimus JA Eesti Youtube´i  kanalil auhinnagala live. Žürii esindaja Karl Juhan Paadam ütles III koha kohta nii: ,,Meeskonnal oli kindlasti kõige pulbitsevam vaim, neil oli selgelt kõige parem bränd või  peaaegu võiks öelda, et ainuke, kellel tõeliselt oli brändi. Nende turundus oli selgelt mitmetahuline, nende energia ja entusiasm paistsid hästi-hästi kaugele ja ma arvan, et kui nad vähegi viitsivad selle kõige, mis neile tõukeks kaasa tuleb ka kaasa võtta, siis nende asi saab olema edukas ka pärast õpilasfirmat.” Kolmas koht

Pulbrimeistrid võitsid ka rahva lemmiku eripreemia.  Auhinnaks oli õhtusöök tervele meeskonnale ja selle väljapanijaks IBIS.

Rahva lemmiku eripreemia

Samuti võitsid nad ka parima toiduvaldkonna eripreemia. Auhinnaks oli välja pannud Profexpo OÜ toidumessil osalemise. TFF programmi koordinaator Kennet Sarv ütles nii: ,,Žürii tõstis esile, et see ettevõte tegi head turundust, neil oli kivht toote- ja pakendidisain ning neil on hea ärivaist.”  Parim toiduvaldkonna eripreemia

 

Vaata ka ÕF Pulbrimeistrid videotreilerit: https://youtu.be/rvg7K3Pc4eo

 

ÕF Pulbrimeistrid tooteid on võimalik soetada

         Instagramist: Pulbrimeistrid
       Facebookist: Pulbrimeistrid
   Kirjutades meilile: pulbrimeistrid@gmail.com

 

Eesti parima õpilasfirma finaal, kuhu jõudis 24 väärt äriideed, toimub 29. aprillil kell 18.00–19.30 JA Eesti Youtube kanali vahendusel. Sündmusega seotud infot on võimalik jälgida ka Lastekaitse Liidu Märka Last noortetoimetuse ajajoonel “Eesti parim õpilasfirma 2020”.

Kulla Saatmäe
Märka Last noortetoimetus

2
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.