MTÜ Lastekaitse Liit , Endla 6-18, Tallinn 10142

ETV2 “Nova” video: president tänas lapsi pingutuse eest võitluses koroonaviirusega

ETV2 saade “Nova” käis külas president Kersti Kaljulaidil, kes tänas videotervituses lapsi pingutuse eest võitluses koroonaviirusega.

“On ilus kevad, aga me oleme olnud natuke tubasemad kui tavaliselt sellel kevadel. Me oleme kindlasti olnud ka natuke mõtlikumad kui tavaliselt sellel kevadel. Sest meil on kõigil vaja olnud anda oma päris panus Eesti tulevikku. Selline mis on iga päev täiesti mõõdetav” rääkis Kaljulaid ja täpsustas, et iga päev on kuulda, kui palju või vähe on uusi koroonaviirusesse nakatunuid.

“Aitäh, lapsed, teile selle pingutuse eest. Aga see pingutus ei ole veel läbi,” ütles Kaljulaid. Ka siis kui eriolukord ühel hetkel leeveneb, ei ole haigus veel päriselt kadunud ja endiselt tuleb pesta käsi ja hoida teineteisega distantsi.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.