Scroll Top

“Eesti parim õpilasfirma 2020” tiitlile võistlevad täna õhtul 24 finalisti

PÕF kaanekas

Täna õhtul selgub, kes esindab Eestit Euroopa parima õpilasfirma valimisel. Nimelt toimub kell 18–19.30 “Eesti parim õpilasfirma 2020” ehk PÕF2020 finaal, kus on vastamisi 24 parimat. Tegemist on riigi suurima noorte ettevõtlusvõistlusega, kuhu tulevad igal aastal kokku noored ettevõtjad üle kogu Eesti. Tänaõhtune auhinnagala toimub üle veebi ning on jälgitav Youtube´i vahendusel.

Lastekaitse Liidu Märka Last noortetoimetus on loonud ajajoone, kus konkursi kulg ja osalejate tutvustused. “Õpilasfirmadel on niivõrd palju potentsiaali, et oma uudsete ja lahedate ideedega ettevõtlusmaailmas läbi lüüa,” kirjeldas ajajoone looja Sirely Veri (17).  Nimelt on Märka Last noored võtnud enda südameasjaks, et õpilasfirmade poolt loodu jõuaks ka laiema avalikkuseni: “Meie arvates on oluline, et võimalikult paljud oleksid sellest tänaõhtusest sündmusest  teadlikud, kuna needsamad laste ja noorte ideed on otseses mõttes võimelised maailma muutma.”

0
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.