Scroll Top

ÕF Bello – värske tooraine ja looduslikud maitsed

BELLO

Õpilasfirma BELLO

KÄSITÖÖLIMONAAD

 

  Värske tooraine ja looduslikud maitsed – nii võib kirjeldada Viljandi Gümnaasiumi neidude käsitöölimonaade. Joogid on säilitus-, värv-ja lõhnaaineteta ja korgini eestimaised. Mõnus turgutus pikal päeval.  Stiilne disain ja ägedad maitsed, sobib nii väikestele kui ka suurtele. Toeta Eesti noori, tarbi eestimaist!

 

Idee hakata valmistama käsitöölimonaade sündis juhuslikult. Algul taheti teha  kiibid discgolfi ketastele, mille abil oleks võimalik kergemine kadunud ketas üles leida. Selle tegemiseks aga aeg nappis ja nii sündis toidupoes olles uus idee – hakata valmistama hoopis maitsvaid käsitöölimonaade. Limonaadid on toodetud hoole ja armastusega ning põhirõhk on värskel toorainel. Suvel, mil on palav ja kõigil on vahvad tegevused käsil tahaks võtta midagi karastavat. Ja seal ta on, Bello käsitöölimonaad, otse külmast ja värskendavate gaasidega mis sind üles äratavad ja taas naeratuse näole toovad. 

 

 

 

Bello värskest käsitöölimonaadist ei taha keegi ilma jääda!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Konkurents ja proovikivid
Kuna ÕF Bello pole esimene, kes käsitöölimonaade valmistama hakkas leidub ka konkurentsi. ,,PÕF-il on meile hetkel suurima konkurendina silma jäänud Münt, aga otseselt turul peame oma põhilisteks konkurentideks Öuna ja Realisti.”  Siiani on neidudele suurimateks proovikivideks olnud see, et tootearendus on olnud küllaltki pikk ja gaaside pudelisse saamisega on tulnud palju vaeva näha. Kuid kui motivatsiooni jagub ja ise ollakse rõõmsad, siis tuleb asjale valu anda.  Nagu öeldakse Algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama.

 

Kuna naudime seda, mida teeme, siis ei ole motivatsiooni leidmine keeruline. Anname üksteisele jõudu ja energiat, koos on lihtsam.  

 

 

 

Pilk tulevikku

,,Esialgu on meie tegevusperioodi pikendatud suve lõpuni ja kui olukord paraneb siis tegutseme kindlasti edasi.”  Noored on teotahtelised ja indu täis. Soovime omalt poolt jõudu, jaksu ja tuult tiibadesse!

 

 

ÕF Bello tooteid on võimalik soetada

                 Instagramist: @opilasfirmabello
Facebookist: @ÕF Bello
Kirjutades e-postile: bello.opilasfirma@gmail.com

Toeta Bello noori ka nende poolt hääletades! Lingi leiate ajajoonelt!

Eesti parima õpilasfirma finaal, kuhu jõudis 24 väärt äriideed, toimub 29. aprillil kell 18.00–19.30 JA Eesti Youtube kanali vahendusel. Sündmusega seotud infot on võimalik jälgida ka Lastekaitse Liidu Märka Last noortetoimetuse ajajoonel “Eesti parim õpilasfirma 2020”.

Kulla Saatmäe
Märka Last noortetoimetus

2

Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.