Scroll Top

ÕF Taleio teatrikott Pung muudab halli argipäeva stiilseks

Taleio3

Õpilasfirma Taleio

Puidust teatrikott Pung

 

Kolm Võru Gümnaasiumi ettevõtlikku noort tõestavad, et puit on stiilne ja moekas. Puidust teatrikott Pung tagab kandjale iga mööduja tähelepanu oma ainulaadsuse ja kauni väljanägemise tõttu. Lisaks stiilsele väljanägemisele on Pung ka looduslik, see on valmistatud kodumaisest puidust ja nahast.

 

Idee valmistada puidust teatrikotte tekkis sellest, et ühel õpilasfirma liikmetest ei olnud enne kevadballile minekut riietuse juurde ühtki sobilikku aksessuaari. Ometi on kott iga sündmuse ja riietuse juures oluline- sinna peab mahutama nii telefoni, rahakoti, huulepulga kui ka muud esmatarvilikku. Pung on valmistatud kodumaisest toorainest- ümbris puidust ja sisu nahast, mis on looduslik ja aitab toetada Eesti ettevõtlust. Teatrikott erineb tavapärastest käe- ja õlakottidest selle poolest, et on erilise kujundusega ning valmistatud puidust, mis ei ole Eestis levinud aksessuaaride materjal.

Noored kirjeldavad oma toodet lühidalt just nii:

 

„Puidust teatrikott Pung – „Pinnud puusa!““

 

Müügindus on osutunud keerukaks

Noored nendivad, et suurimaks väljakutseks on osutunud inimestega suhtlemine ja müügindusega tegelemine, millega keegi neist varasemalt otseselt kokku puutunud ei olnud. Ometi on iga laadaga kogemustepagas kasvanud ning täna tunnevad Taleio liikmed end müüginduse osas palju kindlamalt. „Meie motivaatoriteks on rahulolevad kliendid ning hea tagasiside, mis ergutab aina rohkem pingutama,” tõdevad noored.  Kliente võluvad noored eelkõige oma tootega, mis tõmbab stiilsusega palju tähelepanu, ning enda positiivsuse ja rõõmsa tujuga, mis tahes-tahtmata iga uudishimuliku inimeseni edasi kandub. 

 

Tugevad konkurendid ei hirmuta

Õpilasfirma Taleio teatrikotid on laatadel üsna palju tähelepanu saanud, kuid sellest olenemata peavad noored selle aasta konkurentsi üpris kõvaks. See aga neid ei heiduta,

Arvame, et oleme oma konkurentidele väärikad vastased ja oleme ka nende silmis tugevad konkurendid.”

 

Kaasvõistlejate seast paistab tiimiliikmete sõnul Taleio välja uudse materjalikasutuse, toote hea kvaliteedi ja positiivse meelestatuse poolest. Siiski tunnistavad noored, et neile jäid enim silma õpilasfirmad Idüll ja Münt oma vahvate ideede poolest.

 

Tulevik on lahtine

Uurides, kas õpilasfirma tegemistega jätkatakse ka peale Eesti Parima Õpilasfirma võistlust, vangutavad noored pead. Edasise tegutsemise üle on pead murtud korduvalt ning mõeldud erinevatele otsustele. Ometi pole hetkel veel selgusele jõutud. ÕF Taleio liikmed on siiski tänulikud kõigile, kes on oma tagasisidega ja positiivsete kommentaaridega neid tegutsema innustanud.

 

Taleio teatrikotte on võimalik soetada

Facebookist: Taleio
Instagramist: @oftaleio

 

Elad Võrus? Siis on sul võimalik ostetud teatrikott saada kätte oma kodulinnas. Selleks kontakteeru ÕF Taleioga eelmainitud sotsiaalmeediakontode vahendusel.

Toeta Taleiot ka lemmiku õpilasfirma rahvahääletusel! Lingi leiad ajajoonelt.

 

Eesti parima õpilasfirma finaal, kuhu jõudis 24 väärt äriideed, toimub 29. aprillil kell 18.00–19.30 JA Eesti Youtube kanali vahendusel. Sündmusega seotud infot on võimalik jälgida ka Lastekaitse Liidu Märka Last noortetoimetuse ajajoonel “Eesti parim õpilasfirma 2020”.

Sirely Veri
Märka Last noortetoimetus

2
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.