Scroll Top

Häkatoni “Hack the Crisis: Youth” TOP13 ideede videod

Kaanefoto

Eesti ja ka kogu maailma esimene noorte e-häkaton toimus 6.-9. aprill, kus noored näitasid suundi tulevikuks läbi enda ideede ja ka teostuse. Avaldame TOP13 tiimide videod siin, kus saab neid ka ajalises järjestuses vaadata. Soovid kogeda ka kogu nelja päeva jooksul toimunut? Võimalus selleks on olemas siin: https://markalast.ee/hackthecrisisyouth/

TOP13 tiim – ÄKKI

TOP 13 tiim – The Egg

TOP13 tiim – Hooli teistest

TOP13 tiim – CoWin19

TOP13 tiim – PowerToGo

TOP13 tiim – eAbi

TOP13 tiim – Let´s Hang

TOP13 tiim – Netikool

TOP13 tiim – Pole üksi

TOP13 tiim – Firus Eesti

TOP13 tiim – SportFlex

TOP13 tiim – Stay Together

TOP13 tiim – Hack The Food

0
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.