MTÜ Lastekaitse Liit , Endla 6-18, Tallinn 10142

Koroonaviirus, lapsevanema roll ja e-õpe, mis ja kuidas?

Kuidas kõigi nende muutustega toime tulla ning aidata ka lastel sedasama teha?
lk11

Mida teha, kui ainuke asi, mis ei muutu, on see, et kõik muutub? Kuidas kõigi nende muutustega toime tulla ning aidata ka lastel sedasama teha? Koroonaviirus on vähemal või suuremal määral külvanud segadust ja kõigis inimestes. Lastel on täiskasvanutest veelgi keerukam toimuvat mõtestada ja tõest infot väärast eristada. Seda eriti nüüd, kui koolid suletakse ning õpilased suunatakse e-õppele. Vanemate ja kõigi teiste täiskasvanute roll on lapsi ses osas aidata.

Theodore Roosevelt on öelnud: “Tee seda, mida saad, sellega, mis Sul on, seal, kus Sa oled.” Eesti Vabariigi Valitsus kuulutas 12.03.2020 välja eriolukorra 1. maini 2020. Selleks, et saada hea ja kiire ülevaade lapsevanema ning kõigi teiste lastega töötavate inimeste vaates, et mida see endaga kaasa toob, oleme kokku kogunud sellekohase oluliseima info ja abistavad lingid.

NB! Koroonaviirust puudutav ametlikult kinnitatud info ja jooksev ülevaade www.terviseamet.ee/et/uuskoroonaviirus

 

E-koduõpe

Esmaspäevast, 16. märtsist, viiakse kõik haridusasutused üle disantsõppele.


Ühtlasi tasub ajal, mil enam kui 100 000 õpilast suunatakse koolidest kodusele õppele, alati meeles pidada ka Lasteabi lühinumber ☎️ 116 111 ja www.lasteabi.ee.

Seda ikka selleks: Et ükski laps ei jääks abita, kui ta seda vajab!

Sama loo avaldasime 14.03.20 ka Lastekaitse Liidul kodulehel:  Koroonaviirus, lapsevanema roll ja e-õpe, mis ja kuidas?

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.