Scroll Top

KOGEMUSLUGU | Alide: võta alati nii palju tegemisi, kui tunned, et jõuad

Alide_võta alati nii palju tegemisi, kui tunned, et jõuad

Alide Kristine Alba on tegus ja ettevõtlik noor, keda paeluvad väga erinevad elualad. Peale selle, et Alide on kodutütar ja noortevolikogu esinaine, on tal ka väga palju hobisid. Ometi õpetab neiu, et igaüks peaks võtma endale ikkagi just täpselt nii palju tegemisi, kui ise jõuab kanda. Sellest kõigest räägib Alide Kristine ise kohe lähemalt.

Delfis ilmus augusti jooksul nii eesti kui vene keeles meie noortekogu vabavõrgustiku liikme Alide kogemuslugu ““Alide: võta alati nii palju tegemisi, kui tunned, et jõuad”

Vene keeles: ИСТОРИЯ ОПЫТА | Aлидe: Всегда делай столько, сколько можешь

Augusti lõpus ilmus sama lugu ka Eesti Ekspressi lisas.

0
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.