Scroll Top

Täna õhtul avati 24. PÖFF

pöff

Täna õhtul avati PÖFF, mis kannab järjekorranumbrit 24.  Avatseremooniale olid kutsutud ka Lastekaitse Liidu noored, kes aitasid sel aastal kokku panna noorte- ja lastefilmide festivali Just Filmi lapse õiguste programmi, mis tähistab tänavu kümnendat juubelit.

13.-29. novembrini linastuvad ehk lõppvalikusse jõudnud lapse õiguste programmi filmid ja nende tutvustused leiate: www.justfilm.ee/jf-lapse-oiguste-programm

Lapse õiguste programmi panid kokku Just Filmi, Justiitsministeeriumi, Sotsiaalministeeriumi, Sotsiaalkindlustusameti, Lastekaitse Liidu ning Õiguskantsleri Kantselei / Lasteombudsman – laste ja noorte õigused esindajad.  Fotol vasakult: Kärg Valner (17), Triin Sooäär (16), Liisa-Lotta Jürgenson (17). Pildilt on puudu neljas noorte korraldusmeeskonna liige Joosep Michels (16)

PÖFFI avamise link on siin: https://poff.elisastage.ee/avamine
Vaata ka GALERIID

Lisainfo: Noorte- ja lastefilmide festivali Just Film lapse õiguste programm: „Mitte ainult lastele, vaid ka koos lastega“

HEA TEADA

Lisaks Just Filmile on lapse õiguste kuu kavas ka hulgaliselt muid sündmusi ➡️ www.markalast.ee/lapseoigustekuu

 

0
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.