Scroll Top

VIDEO – Kärg Valner Ringvaates: “11. klassi tüdruk räpib uudiseid”

Uudiste räpp

Uudised – sõna, mis tekitab paljudes vastumeelsust ning kõlab tihti igavalt. Ometi tõde on see, et meie ümber toimuvad pidevalt igapäevaelu muutvad sündmused, millega peaks kursis olema. Kas asi on selles, et uudistesaated kestavad pool tundi, artiklid on lehekülgede pikkused ning raadiosaated on juba möödunud trend?

Tegelikult piisab ju ka tihti paarist lausest ning mõttest, mis võtavad kogu sündmuste käigu kokku. Mis siis, kui uudiste lugemise asemel saaksime panna käima laulu ning peale paari minutit olla juba viimaste suurimate sündmustega kursis?

Just nende sõnadega alustas Märka Last Loomepesa looja ning Lastekaitse Liidu esindaja Eurochildis, Kärg Valner, oma augusti alguses ilmunud lugu “Otse Eeter: “Eks kaasamise alla läheb ju ka noorte informeerimine neile huvipakkuvas ning atraktiivses keeles”

Praeguseks on see, kuidas ja miks Kärg uudiseid räpib,  jõudnud Ringvaatesse.

21.10.2020
ERR / Ringvaade

Ning leidnud kajastamist Tartu Postimehe veergudel.

30.10.2020
VIDEO ⟩ Kärg Valner räpib noorte keelde nii dopinguskandaali kui ka koroonakriisi

0
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.