Scroll Top

ÕF Wakey hoiab Sind erksana ka pingelistel päevadel

Wakey logo vector-page-002 (1)

     Õpilasfirma Wakey

     Kohvikotikesed

 

 

Õpilasfirma Wakey taga tegutseb kolm Hugo Treffneri Gümnaasiumi  aktiivset noort, kes pakuvad mugavat ja loodussõbralikku kohvi.  Teame omast kogemusest, et enese turgutamine päeva alguses või keskel on vajalik, ent tihti nõuab see eraldi pausi võtmist. Wakey kohvikotikesed pakuvad aga kokkuhoidvat, mugavat ja lihtsat võimalust meele erksana hoidmiseks ka kõige pingelisemal ja kiiremal ajal. Võta kohvikotike, pane kuuma vette, oota natuke ja ongi valmis!

 

Lennuka ideeni jõudmine polnud neidude jaoks keeruline. Olles veendunud, et  kõigi ühine soov on teha üheskoos õpilasfirmat, alustasid nad septembris kõnetava idee otsinguid. ,,Algselt oli meil mitmeid mõtteid. Istusime üheskoos kohvikus ning saime aru, et iganädalane kohviku kohv on pika peale kallis lõbu. Mõttearendusel leidsime, et kohvi võiks ju saada valmistada sama lihtsalt nagu teed. Uskusime, et idee teha kohvikotikesi on originaalne ning meile endile huvitav.” Kuna tänapäeva noored on suured maitsekohvi austajad, otsustasid neiud lisada enda kohvikotikestele lisandväärtuseks põnevad maitsed, mis meelitaksid rohkem inimesi nende tootega tutvuma. Pätikohviga jändamine ja lahustuva kohvi sünteetiline maitse on nüüd minevik! Wakey kohvikotikestega saab ka matkal või välismaal nautida kvaliteetset ja tuttavat maitseelamust. ,,Nii mõnigi kohvisõber on meie tooteid endale soetanud peale meie piparmündise kohvikakao proovimist. Kellele ei meeldiks suurepärane kohvielamus? Usume, et hea toode võlubki kõige paremini klienti.”

 

Põrsast kotis ei osta, aga maitsvat kohvi küll?!

 

 

Kivid ja kännud                                                                                                                                                                                                                                             

,,Suurimaks raskuseks on ilmselt olnud aeganõudev tootmisprotsess. Me ei osanud algselt ettegi kujutada, et kohvikotikeste korrektseks valmistamiseks võib nii palju aega kuluda.  Lisaks kujunes meie jaoks väljakutseks koosolekute jaoks aja leidmine, sest oleme kõik väga aktiivse eluviisiga noored. Õpilasfirma tegemine õpetas meile kõigile, kuidas veelgi parendada oma aja planeerimist.”  Tiimi liikmed oskavad üksteist innustada ja toetada, tänu millele sujub omavaheline koostöö sujuvalt ning meel on rõõmus.  ,,Kui töö juba käib, on raske peatuda. Töö käigus tekkivad tulemused motiveerivad meid aina edasi tegutsema.”

 

 

Wakey kohvikotikestega saab ka matkal või välismaal nautida kvaliteetset ja tuttavat maitseelamust.

 

Sihid ja konkurendid

Neidudel on kindel plaan jätkata oma tegevust, et tuua teisteni midagi uut ja huvitavat. ,,Meie jaoks on oluline automatiseerida rohkem enda tootmisprotsessi. Nii saaksime suurendada tootlust ning siseneda jaemüüki, et jõuda veelgi enam meie klientideni.” Nagu igal teisel võistkonnal, on ka sellel õpilasfirmal konkurente, ise on nad öelnud nii: ,,Suhtume igasse õpilasfirmasse kui tugevasse konkurenti, kuid ilmselt pakuvad enim inspiratsiooni ja innustust oma kooli teised õpilasfirmad: Münt ja Baik. Olles suhelnud nendega veidi tihedamalt, teame, kui palju tööd on nad teinud ja see motiveerib ka meid tegutsema.”

 

 

 

 

 

ÕF Wakey tooteid on võimalik soetada

                 Instagramist: Õpilasfirma Wakey
Facebookist: ÕF Wakey
E-poest: ofmarket.ee    
Kirjutades e-postile: ofwakey@gmail.com

 

Eesti parima õpilasfirma finaal, kuhu jõudis 24 väärt äriideed, toimub 29. aprillil kell 18.00–19.30 JA Eesti Youtube kanali vahendusel. Sündmusega seotud infot on võimalik jälgida ka Lastekaitse Liidu Märka Last noortetoimetuse ajajoonel “Eesti parim õpilasfirma 2020”.

 

Kulla Saatmäe
Märka Last noortetoimetus

 

0
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.