Scroll Top
Default sorting
  • Default sorting
  • Sort by title (A-Z)
  • Sort by title (Z-A)
  • Sort by latest
  • Sort by oldest
Puhasta valik

On selge, et ekraanid ja seadmed on tulnud, et jääda – nii täiskasvanute kui ka laste ja noorte eludes. Ekraaniaeg avaldab aga mõju meie ajule, eriliselt vastuvõtlik on suurele stimulatsioonile just lapse alles arenev aju. Mil moel ennetada olukorra eskaleerumist ja nutisõltuvuse tekkimist? Kuidas lastele turvaliselt piire seada? 

Kui saaksid täna kuldvõtme, mis avaks ukse laste ja noortega seotud probleemi lahendamiseks, siis millise teema Sa valiksid ja miks? Kui Sul oleks raadios või televisioonis 30 sekundit, et öelda kõigile Eestimaa inimestele midagi, siis mis see oleks? 

Delfis ilmus augusti jooksul nii eesti kui vene keeles meie noortekogu vabavõrgustiku liikme Alide kogemuslugu “”Alide: võta alati nii palju tegemisi, kui tunned, et jõuad”

13.-14. augustil Paides toimunud Arvamusfestivalil olid Sotsiaalministeeriumi ning Targalt Internetis meeskonna kutsel kaasa mõtlemas ja kaasa rääkimas ka meie noortekogu esindajad.

Lastekaitse Liidu noortekogu ning Sotsiaalkindlustusameti lasteabitelefoni tiim korraldasid 14.-18. juunil 12-17aastasele noortele suvekooli. Viis päeva kestnud suvekool kandis pealkirja “Anname…

Lastekaitse Liidu noortekogu ning Sotsiaalkindlustusameti lasteabitelefoni tiim korraldavad sel nädalal, 14.-18. juunil 12-17aastasele noortele suvekooli.

Kas Sul on 14.-18. juuniks plaanid tegemata? Sul on vanust 12-17 ning Sa usud, et iga laps väärib toredat ja…

28. mail toimus Lastekaitse Liidu iga-aastane üldkogu, kus lisaks bürooliikmetele rääkisid enda eelmise ja selle aasta peamistest fookusteemades ka Lastekaitse…

Andra Reinomägi Laste ja noorte õiguste osakonna nõunik Õiguskantsleri Kantselei Oktoobris toimuvad kohalike omavalitsuste volikogude valimised. On oluline, et kohaliku…

Andra Reinomägi Laste ja noorte õiguste osakonna nõunik Õiguskantsleri Kantselei Oktoobris toimuvad Eestis kohalike omavalitsuste volikogude valimised. Valimistel saavad osaleda…

Tere, hea Eestimaa 7-18-aastane laps/noor! Meil on Sulle häid uudised. Nimelt toimub juba sel pühapäeval, 28. märtsil kell 10.30-15.00 Lastekaitse Liidu noortekogu vabavõrgustiku inspiratsiooniseminar koos järgenvate külalisesinejatega.

Kui saaksid täna kuldvõtme, mis avaks ukse laste ja noortega seotud probleemi lahendamiseks, siis millise teema Sa valiksid ja miks? Kui Sul oleks raadios või televisioonis 30 sekundit, et öelda kõigile Eestimaa inimestele midagi, siis mis see oleks?

Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.